5 nycklar till att lära dig lyssna!

Det här är inte någon vanlig hundkurs! Tillsammans med andra får du under 15 dagar möjlighet att utforska dig själv, relationen till din hund och hunden på ett djupare plan. Under dessa dagar får du 5 uppdrag att utföra tillsammans med din hund. Du har tre dagar på dig att utföra varje uppdrag och du får gärna redovisa dem i vår slutna facebook grupp. Uppdragen grundar sig i hundfilosofi och är utformade för att få dig att bli mer närvarande och utforska ditt sätt att tänka kring hund och hundträning.

Kerstin Malm och Therese Arvestrand är de som guidar er genom dessa uppdrag.

Kerstin Malm har utvecklat två kurser i hundfilosofi som går på Sommenbygdens folkhögskola. Kerstin är författare och utbildare inom området människa-hund. Hon har doktorerat i etologi och läst psykologi och filosofi. Kerstin är utbildad psykosyntes-coach och hundpsykolog, har tidigare jobbat med problembeteende hos hundar. Hon har också ett växande intresse för meditation och andlighet.

Therese Arvestrand är kursansvarig och instruktör på hundtränarutbildningen och distansutbildning till hunddagisföreståndare och hundinstruktör på Sommenbygdens Folkhögskola. Therese har drivit hundskola under många år och är utbildad instruktör, hundpsykolog, stresspedagog och dogalärare. Therese har bland annat läst beteendevetenskap och hund- och kattetologi och är själv en flitig meditationsutövare.

Start: 1 juni 2022
Kostnad: 250 kr
Anmälan: therese@arvestrands.se